ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Başkan Taşcı Koltuğu devretti

         23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı etkinlikleri kapsamında Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, koltuğunu devretti. Minik Başkan Fahri Şanal koltuğunu devraldıktan sonra Beyşehir’de ki..

Başkan Taşcı Koltuğu devretti

 

       23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı etkinlikleri kapsamında Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, koltuğunu devretti. Minik Başkan Fahri Şanal koltuğunu devraldıktan sonra Beyşehir’de ki tüm okul bahçelerinin düzenlenmesi talimatını verdi.
       23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı. Kutlamalar çerçevesinde geleneksel hale gelen koltuk devir törenleri de yapıldı. Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’da bu yıl koltuğunu Eşrefoğlu İlköğretim Okulu yedinci sınıf öğrencisi Fahri Şanal’a devretti. Şanal görevi teslim almasının ardından okul bahçelerinin düzenlenmesi ve İçerişehir Mahallesinde mülkiyeti DSİ’ye ait olan halı saha ve restorantın bulunduğu alanın çevre düzenlemesinin de yapılarak binaların iyişeltirilmesi konusunda kurum yetkilileri ile görüşülmesinin talimatını verdi.
     Ziyarette hazır bulunan bir grup okul öğrencisi de Başkan Taşcı’dan bazı taleplerde bulundular. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Taşcı, “23 Nisan’ın milletimizin hatıralarında, milletimizin tarihinde çok önemli izleri var. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, hasta adam denilen Osmanlı devletinin arkasında, bir milletin istiklal ve bağımsızlık mücadelesi veren ulu kahramanların önderliğinde TBMM’nin kurulmasının bayramıdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Demokrasimizin en önemli aşamalarından bir tanesi TBMM’nin kuruluşudur. Cumhuriyetimizin demokrasi ile taçlanmasının en önemli unsuru 23 Nisanda TBMM’nin açılmasıdır. Cumhuriyet kurulduktan sonra büyük Atatürk bu kadar anlamlı bir bayramı çocuklarımıza armağan etmiştir. Çocuklarımızın bu önemli bayramını kutluyorum. Bizde yerel yönetim olarak çocuklarımıza büyük önem veriyoruz.Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. ” diye konuştu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL