ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Bayram coşkusu

  Derebucak İlçesi, Merkez Camisi Toplantı’da gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşan AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, tüm yöre halkının bayramını tebrik etti. Bayram nedeniyle tüm şehit ailelerini ziyaret ettiklerini vurgulayan..

Bayram coşkusu

 

Derebucak İlçesi, Merkez Camisi Toplantı’da gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşan AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, tüm yöre halkının bayramını tebrik etti. Bayram nedeniyle tüm şehit ailelerini ziyaret ettiklerini vurgulayan Samancı, nerede bir Müslüman gariban varsa yanlarında olduklarını, bundan sonra da olmaya devam edeceklerini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Bakanı Tahir Akyürek ise, ilçe halkının bayramını kutlarken, Derebucak’taki birlik beraberliğin yıllar geçse de bozulmadığını gördüğünü, bunu görmenin kendini oldukça mutlu ettiğini söyledi. Akyürek, bu birliğin bundan sonra da sürmesini diledi. Akyürek, ilçe ziyaretinde ilkokul öğretmeni Hüseyin Külahcı ile de bayramlaşarak eski günleri yad etti.

Bayramlaşma programına katılan Derebucak İlçe Belediye Başkanı Bahattin Özdemir ise, ilçedeki birlik ve beraberliğin tesis edilmesinin kendilerini de memnun ettiğini belirterek, Derebucak’ın sorunlarının hep birlikte aşılmaya çalışıldığını belirtti. Özdemir, Büyükşehir Belediyesi’nin ilgi ve desteklerini beklediklerini de kaydetti.

Konuşmaların ardından bayramlaşma gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına Derebucak Kaymakamı Oktay Ateş, daire amirleri, belde belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL