ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Kapalı Yol Kalmadı

BEYŞEHİR – Belediye Başkanı Özaltun şehir merkezindeki çalışmaları inceledikten sonra çevre il ve ilçelere ulaşım sağlayan yolların durumu hakkında bilgi almak üzere Karayolları Şefi Tahsin Başünlü’yü ziyaret etti.     ..

Beyşehir’de Kapalı Yol Kalmadı

BEYŞEHİR – Belediye Başkanı Özaltun şehir merkezindeki çalışmaları inceledikten sonra çevre il ve ilçelere ulaşım sağlayan yolların durumu hakkında bilgi almak üzere Karayolları Şefi Tahsin Başünlü’yü ziyaret etti.
         Karayolları Şefi Başünlü dün akşam saatlerinden itibaren, ekiplerin büyük çabaları sonucu kapalı bulunan yolların sabah saatlerinden itibaren açıldığını belirterek, yer yer sürgün oluştuğundan dolayı trafiğin kontrollü sağlandığını söyledi.
         Karayolları ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Özaltun, vatandaşlarımızdan biraz sabır istiyoruz, ekiplerimiz öz verili çalışmasına rağmen yaşanan ani tipiden dolayı açılan yollar tekrar kapanıyor. Bu zamana kadar ölümlü bir vakanın yaşanmaması bizi sevindiriyor. Sürücülerimiz mümkün oldukça yollara çıkmaması yollara çıkacaklar ise tedbirli ve dikkatli olsunlar” dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL