ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’e ‘fotoğraf gezisi’

  BEYŞEHİR-Antalya ve Adana illerinde yaşayan fotoğraf tutkunları, hafta sonu Beyşehir’e ‘fotoğraf gezisi’ düzenledi.Fotoğraf tutkunlarına bu defa Beyşehir Gölü ve çevresinde yaşanan kış mevsimi ilham kaynağı oldu. Beyşehir Fotoğraf Topluluğu..

Beyşehir’e ‘fotoğraf gezisi’

 

BEYŞEHİR-Antalya ve Adana illerinde yaşayan fotoğraf tutkunları, hafta sonu Beyşehir’e ‘fotoğraf gezisi’ düzenledi.Fotoğraf tutkunlarına bu defa Beyşehir Gölü ve çevresinde yaşanan kış mevsimi ilham kaynağı oldu.

Beyşehir Fotoğraf Topluluğu (BEYFOT) Kulübü’nün evsahipliği yaptığı etkinliğe iki ilden gelen 70 fotoğraf tutkunu katıldı.

Beyşehir Fotoğraf Topluluğu (BEYFOT) Kulübü Başkanı Seyit Konyalı, yaptığı açıklamada, fotoğraf gezisi etkinliği hakkında bilgi verdi. BEYFOT’un evsahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe Adana (AFAD) ve Antalya (ANFAD) Fotoğraf derneklerine mensup 70 fotoğraf tutkununun katıldığını belirten Konyalı, fotoğrafçıların tarihi Taşköprü, göl ve çevresi ile Derebucak, Huğlu, Yeşildağ ve Kurucuova bölgelerinde doğa fotoğrafları çektiklerini, bunun yanı sıra günbatımı çekimi çalışmalarını da yürüttüğünü dile getirdi.

Antalya ve Adanalı fotoğraf tutkunlarının bir geceyi Beyşehir’de geçirdiğini belirten Konyalı,  şunları kaydetti:

“Artık kış aylarında da Beyşehir, fotoğraf tutkunlarının adresi haline gelmiştir. Önceki yıllarda çekmiş olduğumuz Beyşehir gölünden kış kareleri, fotoğrafçılara ilham kaynağı olmuş ve  ilçe dışındaki fotoğrafçıların ilgilerinin çekilmesi sağlanmıştır. Beyşehir bölgesinin kış mevsimi ile birlikte fotografik yapısının çok daha zengin olduğu görülmüştür. Yaz aylarından itibaren farklı dernek ve topluluklara bağlı arkadaşlarımız kış aylarındaki programlarına Beyşehir bölgesini  almaya başlamış ve bu güzellikleri fotoğraflamak için geziler düzenlemektedirler. Bu belirttiğimiz derneklerin haricinde de bireysel ve gruplar halinde fotoğrafçılar İlçemize sürekli gelmekte ve fotoğraf çekmektedirler. Beyşehir ‘ in güzelliklerini yansıtan fotoğraflar her türlü sanal fotoğraf siteleri ve yayın organlarında paylaşılarak ve yayınlanarak ilçe turizmine ve tanıtımına katkı sağlanmaktadır. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL