ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’li Gazilere Üniforma

            BEYŞEHİR – Beyşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı, Beyşehirli gaziler için özel üniforma yaptırdı. Yaptırılan üniformalar düzenlenen törende gazilere dağıtıldı.       ..

Beyşehir’li Gazilere Üniforma

            BEYŞEHİR – Beyşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı, Beyşehirli gaziler için özel üniforma yaptırdı. Yaptırılan üniformalar düzenlenen törende gazilere dağıtıldı.
            Törende bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, “Bir milletin millet olarak kaynaşıp güçlülüğünü ortaya koyabilmesi için geçmişini iyi bilmesi ve geçmişteki fedakarlıklar yapanlara sahip çıkması gerekir” dedi.
            Harp Malulü Gaziler Şehit-Dul ve Yetimleri yer temini yapan Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı ise konuşmasında “Bizim evlerimizde eşlerimizle, çocuklarımızla huzur içerisinde yaşamamızı sağlamak için kanını ve canını feda eden şehitlerimiz ile gazilerimize minnet borcumuzu küçük de olsa ödemenin mutluluğu içerisindeyiz” dedi.
            Protokol konuşmalarının ardından gazilere kalpakları Kaymakam Başıbüyük ve katılımcılar tarafından giydirildi, üniformaları dağıtıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL