ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’e Asfalt Plenti Tesisi

BEYŞEHİR – Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek mahalle temsilcileri ile buluştuğu toplantıda Beyşehir’e asfalt plenti tesisinin yapılacağının müjdesini verdi.         Beyşehir’de mahalle temsilcileri ile bir araya gelen..

Beyşehir’e Asfalt Plenti Tesisi

BEYŞEHİR – Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek mahalle temsilcileri ile buluştuğu toplantıda Beyşehir’e asfalt plenti tesisinin yapılacağının müjdesini verdi.
         Beyşehir’de mahalle temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Akyürek asfalt plenti tesisinin Beyşehir’e yapılacağını söyledi. Konuşmasında; Asfalt plenti tesisini Isparta çevre yolu üzerine yapacağız. Yapılacak olan asfalt plenti tesisi Beyşehir bölgesini ileriye taşıyacak. Şehircilik ve Belediyecilik açısından çok önemli bir gelişme, Beyşehir bölgesindeki asfalt çalışmalarına ciddi bir kaynak teşkil edecek ve maliyetleri de düşürdüğü için daha çok alanın asfaltlanmasına vesile olacaktır.’’ dedi.
         Beyşehir’e yapılacak olan asfalt plenti tesisi sayesinde en kısa sürede asfaltlanacak bütün yolların asfaltlarını bitirmeyi hedeflediklerini söyleyen Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun; “Amacımız Beyşehir’i her yönüyle daha ileriye taşımak. Beyşehir ve Beyşehirli hemşerilerimiz hizmetlerin en iyisini hak ediyor. Bu düşüncelerle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şehircilik alanında da Beyşehir’i hak ettiği yere getirmek için uğraşıyoruz.  Merkez ve merkez dışı mahalleleri ile geniş bir alana sahip olan ilçemize yapılacak olan asfalt plenti tesisi yollarımızın asfaltlanması için büyük bir kolaylık sağlayacak ve şehircilik alanında ileriye taşıyacaktır. Beyşehir’e yaptığı hizmetlerden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek’e şükranlarımı sunuyorum’’dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL