ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’in de ‘gençlik merkezi’ olacak

  BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı’ndan Beyşehir’e iki yeni yatırım müjdesi daha geldi.       Huğlu, Beyşehir’de yapımı planlanan gençlik merkezi ve sağlık meslek lisesi yeni hizmet..

Beyşehir’in de ‘gençlik merkezi’  olacak

 

BEYŞEHİR – AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı’ndan Beyşehir’e iki yeni yatırım müjdesi daha geldi.
      Huğlu, Beyşehir’de yapımı planlanan gençlik merkezi ve sağlık meslek lisesi yeni hizmet binası işinin 2013 yılı yatırım programına alındığını açıkladı. 
      Her iki yatırımın da bölgeye hayırlar getirmesini dilediğini ifade eden Huğlu, Beyşehir’e kazandırılması planlanan gençlik merkezi ile ilgili şu ayrıntılara yer verdi: “Gençlik merkezinin ilçemize kurulmasının amacı; gençlerimizin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak, gençlik faaliyetlerini planlamak, programlamak, yönetmek, denetlemek, değerlendirmek ve geliştirmek gibi gayeleri taşıyor. Bu merkezin kurulması ile 12-24 yaş aralığındaki gençlerimizin, öğrencilerimizin faydalanabileceği iyi bir yatırımı hayata geçirmeyi arzu ediyoruz. Hepimiz tarafından biliniyor ki, başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere partimiz gençliğe ve spora büyük önem veriyor. Bundan kısa bir süre önce de Beyşehir’de sportif faaliyetler sunan kapalı spor salonu, futbol sahası ve belediyemizin Anadolu Öğretmen Lisesi yanına yaptığı sahanın fiziksel olarak yenilenmesi, tadilat ve onarımı ile birlikte sentetik saha haline dönüşmesi ve izcilik kampı bünyesindeki alanın proje çalışmalarının yapılarak ulusal ve uluslar arası sporcuların kamp yapabileceği bir tesis haline getirilmesi amacıyla hazırlanan projelerin 2013 yılı yatırım programına alındığı müjdesini vermiştik. Açıklamamızda, gençlik ve spor merkezi dahil olmak üzere spor tesislerinin bakım onarım ve izcilik tesislerine yapılacak hizmetler için de 3 milyon liralık bir ödeneğin de Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bütçesine aktarıldığını ifade etmiştik.”dedi.

Huğlu, Beyşehir’e kazandırılması planlanan bir diğer yatırım olan sağlık meslek lisesi yeni hizmet binasının yapımı ile de bu alandaki ihtiyacın giderilmiş olacağını söyledi. Mevcut binanın ihtiyaca cevap vermediğinin altını çizen Huğlu, şunları kaydettİ. “Uzun uğraşların ardından milletvekillerimizin ve teşkilatlarımızın gayretleri sonucu bu projeler 2013 yılı yatırım programına alınmıştır.  Sağlık Meslek Lisesi yeni hizmet binasının yapılacağı alan yeni hastane arkasındaki tahsisli alan olacaktır. Gençlik merkezimiz ile ilgili yer tahsis ve tesbit çalışmaları ise devam etmektedir.

            Bu yatırımlar ile ilgili başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Milli Eğitim Bakanımız Ömer Çelik’e, Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’a, Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Orhan Erdem’e,il teşkilatımıza, milletvekillerimize, belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese yaptıkları katkılarından ötürü çok teşekkür ediyoruz. Beyşehir’e hayırlı olsun”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL