ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Belediyespor’dan Buruk veda

          BEYŞEHİR-Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7’inci Grup’ta 22 haftalık maraton dün oynanan maçlarla sona erdi. Grupta geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Isparta Emrespor ligi birinci sırada tamamladı…

Beyşehir Belediyespor’dan Buruk veda

 

        BEYŞEHİR-Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7’inci Grup’ta 22 haftalık maraton dün oynanan maçlarla sona erdi. Grupta geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Isparta Emrespor ligi birinci sırada tamamladı. Emirdağspor ise grup ikincisi olarak Isparta Emrespor gibi 3.lige çıkabilmek için play-off karşılaşmaları oynayacak.

         Temsilcimiz Beyşehir Belediyespor ile Afyon temsilcisi İhsaniye Belediyespor, sezon sonunda puan cetvelinde son iki sırada yer alarak bir alt kümeye düştü. Grupta, mücadele veren diğer illerin puan cetvelinde geri sıralarda yer alan ekipler de kontenjan durumuna göre küme düşecek veya alt kümeden gelecek ekiplerle play of maçları oynayacak.

         Ligin son maçında Beyşehir Belediyespor, grup birincisi Isparta Emrespor’u ağırladı. Formalite niteliği taşıyan maçta mavi-beyazlılar, Isparta Emrespor’a karşı sahada iyi bir mücadele sergiledi. Konuk takım, müsabakaya bazı as oyuncularından yoksun bir kadroyla çıktı.

         Emrespor 32.dakikada Hasan’ın golüyle deplasmanda 1-0 öne geçti. İlk devre bu skorla kapandı.

         İkinci yarı da golü düşünen konuk takımda 47.dakikada ilk golün sahibi Hasan’ın attığı gol skoru 2-0 yaptı.

         48.dakikada bu defa Ferhat’ın uzak mesafeden attığı muhteşem golle fark 3’e yükseldi.

         53.dakikada geri pas yapmak isteyen Emresporlu oyuncu Yakup’un vuruşunda top konuk takım ağlarıyla buluştu: 1-4. Kalan dakikalarda Beyşehir’i gol için baskısı sonucu değiştirmedi ve maç bu skorla tamamlandı.

         Müsabaka sonunda Beyşehirli futbolcular, küme düşmenin verdiği burukluk ve üzüntüyle soyunma odasının yolunu tutarken, konuk takım oyuncuları ise şampiyonluk sevincini tribünlerdeki Isparta’dan gelen taraftarları ile paylaştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL