ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir EML’den Akınsoft’a Ziyaret

              Eğitime verdiği destek ve yazılım alanında yaptığı farklı ve modern çalışmalarla öğrencilerin de merak ettiği bir işletme olan AKINSOFT’u, bilişim dünyasına merak saran Beyşehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri öğrenci ve..

Beyşehir EML’den Akınsoft’a Ziyaret

 

            Eğitime verdiği destek ve yazılım alanında yaptığı farklı ve modern çalışmalarla öğrencilerin de merak ettiği bir işletme olan AKINSOFT’u, bilişim dünyasına merak saran Beyşehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etti. Öğrenci ve öğretmenlerini AKINSOFT Plaza’da Eğitim Sorumlusu Figen Eser, Halkla İlişkiler ve Reklam Sorumluları Türker Cenan ve Sezin Aydemir karşıladı. Ziyarette, plazayı gezerek departmanlar hakkında bilgi alma fırsatı yakalayan Beyşehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri öğretmen ve öğrencileri, AKINSOFT’un kuruluşu, programları ve robotik çalışmaları konusunda bilgilendirildi.
       Öğrencilere ziyaret sonunda Liza çiçeği hediye edildi. AKINSOFT Eğitim Sorumlusu Figen Eser’in sorularını cevapladığı öğrenciler, memnuniyetlerini dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL