ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Müftüsü Çelikoğlu Göreve Başladı

BEYŞEHİR – Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Beyşehir Göl Gazetesi sahibi Şeref Yaşar ve Başkan Yardımcısı BGRT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Narin Müftü Çelikoğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı..

Beyşehir Müftüsü Çelikoğlu Göreve Başladı

BEYŞEHİR – Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Beyşehir Göl Gazetesi sahibi Şeref Yaşar ve Başkan Yardımcısı BGRT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Narin Müftü Çelikoğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.
       Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Çelikoğlu, çok güzel bir ilçede görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Burada kendimizi deniz sahilinde gibi görüyoruz. Göl gerçekten ilçeye renk katmış, ayrıca ilçemizin insanının da Anadolu ruhunu taşıdığını, dindar ve milletine, vatanına bağlı bir topluluk olarak görmenin de memnuniyetini yaşıyorum” dedi.
       Çelikoğlu; görev yaptığı süre içerisinde Müftülük ve personeli olarak ellerinden geldiği kadar gerek cami içerisinde, gerekse dışında kurumla ilgili tüm sahalarda vatandaşa din hizmetini birinci elden sunmanın gayreti içerisinde olacaklarını vurguladı. Çelikoğlu, şunları kaydetti: “Diyanet İşleri Başkanlığı’mızı burada en güzel şekilde temsil edeceğiz, çocuklarımızla,  gençlerimizle zaman zaman biraraya geleceğiz kutlu doğum ve camiler ve din görevlileri haftalarında, önemli günlerde buna benzer etkinliklerimiz çerçevesinde inşallah cami dışına din hizmetini taşımaya gayret göstereceğiz. Burada bulunduğumuz süre içerisinde vatandaşlarımızla kalbi diyalog kurarak onların manevi alandaki,  özellikle dini sahalarla ilgili duygularına, düşüncelerine tercüman olmaya çalışacağız.  Ben burada bulunduğumuz süre içerisinde yapacağımız faaliyetlerin, çalışmaların hayırlara vesile olmasını, Beyşehir’imize güzellikler getirmesini niyaz ediyorum.”

MAHMUT ÇELİKOĞLU KİMDİR?

1972 yılında Erzurum Merkez Çiftlik Köyü’nde doğdu. İlkokulu köyünde bitirdi. İstanbul Nuruosmaniye Kur’an Kursunda hafızlığını tamamladı. İmam-Hatib’in Orta kısmı ile Lisenin 1.5 yılını İstanbul İmam-Hatip, kalan 2.5 yılını da Üsküdar İmam-Hatip Lisesinde okuyarak buradan mezun oldu. 1999 yılında Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden, 2002 yılının Mart ayında da İstanbul Haseki Eğitim Merkezinden ( 16.dönem ) mezun oldu. 2003 yılında askerlik görevi ( Mardin ) sonrası Şırnak İdil Müftüsü, Erzurum İl Vaizi ve Çat Müftüsü,  Giresun Alucra Müftüsü olarak görev yaptı. Daha sonra Almanya Berlin’de 3,5 yıl Din Görevlisi olarak vazife yaptı. Yurtdışı görevi sonrası kısa bir süre Giresun Alucra’da Vaizlik görevinde bulundu. 10.09.2012’de Ordu Kabataş İlçe Müftülüğü görevine başladı. İstanbul’un ve Türkiye’nin tanınmış kıraat ve dini musiki hocalarından talim, tecvit, tashih-i huruf, aşere, dini musiki, ezan vb. özel dersler aldı. Arapça, Almanca bilmekte olup evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL