ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir gezinin adresi olacak

          BEYŞEHİR – Beyşehir, yürütülecek çalışmaların ardından bölgesel gezi merkezi haline gelecek. Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Şube Müdürü hemşehrimiz Abdurrahman Şahin,..

Beyşehir gezinin adresi olacak

 

        BEYŞEHİR – Beyşehir, yürütülecek çalışmaların ardından bölgesel gezi merkezi haline gelecek. Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Şube Müdürü hemşehrimiz Abdurrahman Şahin, Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette konuşan Abdurrahman Şahin, Beyşehir ilçesinin ulusal ve uluslar arası alanda yeterince tanıtılabilmesi için ellerinden gelen her türlü gayreti  gösterdiklerini ve bundan sonra da göstermeye devam edeceklerini söyledi. Beyşehir’de yapımı planlanan Gençlik Merkezi ve İzcilik Eğitim Tesisleri’ndeki yeni düzenlemelerden söz eden Şahin, “Bu düzenlemelerin ardından Beyşehir’e ülkemizin tüm illerinden her sene binlerce genç gelecek. Beyşehir adeta gezi merkezi haline bürünecek. Bu etkinlik ve aktivitelerin artmasıyla Beyşehir’in sosyal, kültürel tanıtımına da önemli katkılar sağlanacak. İlçe ekonomisi de bundan olumlu yönde etkilenecek”dedi. Şahin, İlçe Müdürü Mehmet Bayındır’ın gayretleriyle bugüne kadar Beyşehir’de birçok gencin gezi, kamp ve diğer sosyal-kültürel etkinliklere dahil olduğunu da kaydetti. 

Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Beyşehir gençliğine hizmet noktasında seferberlik dönemi ilan ettiklerini belirtti.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ise, Beyşehir gençliğinin gençlik merkezi binası ile İzcilik Tesisleri’nin yeni hizmet binası ve spor tesislerine kavuşmasının ardından bölgede verilecek sosyal, kültürel ve sportif hizmetlerin üst noktaya çıkacağını söyledi.

Ziyarette,  Beyşehir’de Gençlik ve Spor alanında yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Huğlu, günün anısına Şahin’e                                                                                                                  Gençlik Merkezi Ebru kursiyerleri tarafından yapılan Ebru çalışmasını, Mehmet Bayındır ise Beyşehir Gölü gün batımının yer aldığı bir tabloyu hediye etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL