ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Gölü Sahili Sağlamlaştırılıyor

              BEYŞEHİR – Beyşehir Gölü kıyılarında yükselen su seviyesi ile birlikte başlayan tahribat üzerine sağlamlaştırma çalışmaları başlatıldı. Gölde su seviyesinin artmasına bağlı olarak sahil şeridinin..

Beyşehir Gölü Sahili Sağlamlaştırılıyor

 

            BEYŞEHİR – Beyşehir Gölü kıyılarında yükselen su seviyesi ile birlikte başlayan tahribat üzerine sağlamlaştırma çalışmaları başlatıldı. Gölde su seviyesinin artmasına bağlı olarak sahil şeridinin bazı bölümlerinde önceki yıldan başlayan tahribatlar oluşmuştu.
            Kıyı kesimdeki bozulmalar üzerine Beyşehir belediyesinin başvurusu üzerine DSİ Genel Müdürlüğü tarafından bölgede sağlamlaştırma çalışması başlatıldı. Hazırlanan proje kapsamında yürütülen çalışmalara Eşrefoğlu Köprüsü ile İçerişehir Mahallesi arasındaki kıyı kesimlerinde başlandı. 
            DSİ Bölge Müdürlüğüne bağlı iş makineleri, kamyonlar tarafından taşınan kaya, taş ve toprak malzemeden oluşan dolgu malzemelerini kullanarak kıyı şeridinde düzenleme çalışmaları yürütüyor. Faaliyetlerin, proje çerçevesinde yer alan kıyı şeridi boyunca süreceği bildirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL