ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Gölü Üzerine Yüzer Kafe

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada, tarihi Eşrefoğlu Camisi’nin yer aldığı İçerişehir Mahallesi’ndeki göl sahilinde göl suları üzerinde bir yüzer kafe oluşturduklarını belirtti.       Göl üzerinde..

Beyşehir Gölü Üzerine Yüzer Kafe

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada, tarihi Eşrefoğlu Camisi’nin yer aldığı İçerişehir Mahallesi’ndeki göl sahilinde göl suları üzerinde bir yüzer kafe oluşturduklarını belirtti.
       Göl üzerinde bir yüzer kafenin çok ilgi çekeceğini umut ettiklerini belirten Başkan Özaltun, insanların sahil kesimde oturdukları park ve bahçelerde hep gölü görmek ve sulara yakın olmak istediğini söyledi. Bu tespiti yaptıktan sonra dizayn ettikleri yüzer kafe ile Beyşehir Gölü’nün mavi sularını insanlara daha da yakınlaştırmak istediklerini kaydeden Özaltun, “Hemşehrilerimiz burada göl sularının adeta içerisindeymiş gibi kendilerini hissederek, belki de İstanbul boğazına nazır bir alandaymış gibi düşünerek burada çay ve diğer içecekleri keyifle yudumlayıp dinlenme ihtiyaçlarını giderebilecek. Burada yüzer kafenin yakınında yine 3-10 yaş arası grubuna yönelik çocukların akülü araba sürüşü yapabileceği bir eğlence alanı oluşturduk. Ayrıca, bu yüzer kafenin hemen yakınında da çocuklarımız için ebeveynleri çaylarını yudumlarken, eğlenebileceği Eşrefoğlu İmam Hatip Ortaokulu’nun yan tarafına bir oyun parkı kurduk. Çocuklarımız da buradaki oyun grubunda eğlenip vakit geçirebilecek. Bu arada, bu bölgede, içerisinde futbol, voleybol ve basketbol müsabakalarının yapılabileceği çok amaçlı bir spor sahası oluşturmayı planlıyoruz. Bölge sit alanı olduğu için bunun inşası için özel izinler gerekiyor. Bunun için de belediye olarak gerekli başvuruları yaptık” diye konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL