ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehirli Sporcular Başarıdan Başarıya Koşuyor

BEYŞEHİR – Elazığ da düzenlenen Yıldızlar Grekoromen Türkiye Şampiyonası’nda 3. olan, Milli Takıma girmeye hak kazanan M. Alperen Sezen, Ukrayna’da düzenlenen Open Cup Uluslararası Tekvando Şampiyonası’ndan madalyayla dönen Milli Tekvandocu..

Beyşehirli Sporcular Başarıdan Başarıya Koşuyor

BEYŞEHİR – Elazığ da düzenlenen Yıldızlar Grekoromen Türkiye Şampiyonası’nda 3. olan, Milli Takıma girmeye hak kazanan M. Alperen Sezen, Ukrayna’da düzenlenen Open Cup Uluslararası Tekvando Şampiyonası’ndan madalyayla dönen Milli Tekvandocu Ali, Yunus ve Talha Sarı kardeşler, Okul Sporları Tekvando Yıldızlar Grup müsabakalarında bölge birincisi olan Fatma Betül Çakır, son olarak da Tekvando gösterdikleri başarılardan dolayı Antalya’da devam eden Milli Takım kampına çağrılan Mustafa Şan ve Kaan Akgöz, ayrıca Konya Amatör Küme 2014-2015  1. Küme U19 Ligi B grubu şampiyonu  olan futbol takımı  Beyşehir’in gururu oldu.
            Elde edilen başarıların onur verici olduğunu ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun “ Katıldıkları müsabakalarda Beyşehir’i en iyi şekilde temsil eden sporcularımız başarıdan başarıya koşarak, bizleri gururlandırıyorlar. İnşallah bu başarılar artarak devam eder. İlçemize ve ülke sporuna büyük katkılar sunan sporcularımızın başarılarının temelinde özverili bir çalışma hikayesi, elbette antrenörlerinin ve ailelerinin büyük desteği var. Sporcularımızı ve başarılarında emeği olanları bir kez daha tebrik ediyorum. Beyşehir Belediyespor Kulübü olarak tüm branşlar da ilçemize yakışan başarılar kazanmaya devam edeceğimize yürekten inanıyorum. Beyşehir Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. ”  dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL