ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehirspor Küme Düştü

             BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyespor 3-1 kazandığı maçta hükmen mağlup ilan edilince küme düştü. Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Beyşehir Belediyespor..

Beyşehirspor Küme Düştü

             BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyespor 3-1 kazandığı maçta hükmen mağlup ilan edilince küme düştü. Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Beyşehir Belediyespor ligdeki ilk yılında başarılı olamadı ve bitime 4 hafta kala matematiksel olarak lige veda etti.

            Beyşehir Belediyespor 12 Şubat’ta oynanması gerekirken hava muhalefeti nedeniyle 22 Şubat’ta oynanan ve 3-1 kazandığı İhsaniye Belediye erteleme maçında 14 Şubat’ta transfer ettiği Mustafa Akcan’ı oynattığı için 3-0 hükmen mağlup ilan edilirken, bu sonuçla son 4 haftaya 6 puanla giren temsilcimizin 20 puanlı Selçuklu Belediyespor’u geçmesi matematiksel olarak imkansız hale geldi ve Beyşehir ekibi lige veda etti. Bilindiği gibi Bölgesel Amatör Lig’de son iki sırada yer almasa dahi kendi ilinin takımları arasında puanı en az olan takım küme düşüyor. Son 4 haftaya girilirken Beyşehir Belediyespor 6, Selçuklu Belediyespor 20 ve Sarayönü Belediyespor 40 puana sahip.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL