ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Cemaate Süt ve Pohça İkramı

  DEREBUCAK – Derebucak İlçe Müftülüğü, ilçe merkezinde sabah namazlarının camide cemaatle kılınmasını daha da artırmak amacıyla yeni bir uygulama başlattı. Uygulama kapsamında Derebucak Merkez Camii’nde her Cuma günü sabah namazından..

Cemaate Süt ve Pohça İkramı

 

DEREBUCAK – Derebucak İlçe Müftülüğü, ilçe merkezinde sabah namazlarının camide cemaatle kılınmasını daha da artırmak amacıyla yeni bir uygulama başlattı.

Uygulama kapsamında Derebucak Merkez Camii’nde her Cuma günü sabah namazından sonra  ev ve işyerlerine gitmek üzere dağılan cemaate sıcak süt ve poğaça-simit ikramı yapılıyor.

Derebucak İlçe Müftüsü Ali Hayri Çelik, yaptığı açıklamada, sabah namazlarının camide cemaatle kılınmasını teşviç etmek ve gençlerin sabah namazında bir araya gelmesini temin etmek amacıyla böyle bir uygulamayı başlattıklarını söyledi. Uygulama çerçevesinde ilçede yaşayan gençlerle belirlenen bir kahvehanede kahvaltıda bir araya gelindiğini de kaydeden Çelik, şu bilgileri verdi:

“Kahvaltı programı ile birlikte gençlerimiz her hafta bir ayetin tefsirini öğrenmeye başladı. Projemize yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımız ve gençlerimiz uygulamadan gayret memnun olduklarını dile getiriyor.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL