ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Yıldızları Parladı

BEYŞEHİR – Türkiye genelindeki yıldız sporcuların ortaya çıkarılması için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje kapsamında devreye konulan yıldızlar liginde 16 ilden 12’si erkek, 11’i bayan toplam 23..

Yıldızları Parladı

BEYŞEHİR – Türkiye genelindeki yıldız sporcuların ortaya çıkarılması için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje kapsamında devreye konulan yıldızlar liginde 16 ilden 12’si erkek, 11’i bayan toplam 23 takım mücadele verdi. 
       Beyşehir’den katılan yıldız tekvandocuların yer aldığı Konya Erkek Takımı müsabakalarda üçüncülük derecesi elde ederken, Mehmet Palavar ve Mehmet Şen kilolarında ikincilik derecesi elde etti.
       Beyşehir Belediyespor Okulu tekvando antrenörü Nafiz Çakır, yıldızlar liginin Beyşehirli sporcular için iyi bir tecrübe fırsatı oluşturduğunu belirterek, “Sporcularımı kutluyorum, ileriki müsabakalarda daha da başarılı olacaklarından kuşkum yok. Sporcularımız yarı final müsabakalarında kıl payı mağlup olarak ikincilik derecesi ile yetindiler.”dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL