ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Çevreci öğrenciler

  BEYŞEHİR – Beyşehir Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören bir grup öğrenci, Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü’ne müracaat ederek, bölgede yürütülen ağaçlandırma çalışmalarına destek vermek istediklerini belirtti. İşletmenin verdiği fidan desteği üzerine dikim..

Çevreci öğrenciler

 

BEYŞEHİR – Beyşehir Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören bir grup öğrenci, Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü’ne müracaat ederek, bölgede yürütülen ağaçlandırma çalışmalarına destek vermek istediklerini belirtti. İşletmenin verdiği fidan desteği üzerine dikim çalışmaları yapılan çöp toplama merkezine gelen bir grup öğrenci, öğretmenleri ile birlikte çok sayıda çam fidanını toprakla buluşturdu.
Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Necdet Serkan Bilgi, bir proje kapsamında böyle bir çalışmanın içerisinde olduklarını belirterek, “Projemizin faaliyete geçirilmesi ile birlikte gerekli destekleri aldıktan sonra buraya geldik. Bu alanda okulumuzdan 50 öğrenci ve 5 öğretmenimiz var. Burada biz öğrencilere yardımcı olan büyüklerimiz de var. Onlarla birlikte önce fidan dikim eğitimi aldıktan sonra yaklaşık 300 fidanı toprakla buluşturmak üzere çalışmalara başladık. Zaten bu sahada da dikim yapılıyormuş. Bu şekilde ağaçlandırma çalışmalarına bir katkımız olmasını istedik.”diye konuştu.
Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Seçil Polat da, Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerine orman haftası kapsamında yürüttükleri  çalışmalardan ve ağaçlandırma faaliyetlerine verdikleri destekten  dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL