ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Çocuk Oyun Grupları Yenileniyor

          BEYŞEHİR – İlçe merkezinde kullanım ömrünü tamamlayan çocuk oyun guruplarını yenileri ile değiştirdiklerini belirten Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bizim baş tacımız…

Çocuk Oyun  Grupları Yenileniyor

 

        BEYŞEHİR – İlçe merkezinde kullanım ömrünü tamamlayan çocuk oyun guruplarını yenileri ile değiştirdiklerini belirten Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bizim baş tacımız. Çocuklarımızın en güzel şekilde eğlenebilmeleri için ilçe merkezinde her mahalleye en az bir park kazandırma hedefi ile hareket ederek bir çok çocuk parkı inşa ettik. Şimdide ömrünü tamamlayan ve artık ihtiyaca cevap veremeyecek durumda olan çocuk oyun gruplarını da yenileri ile değiştirmeye başladık. Şuan Halk Eğitim Merkezi karşısında yer alan çocuk parkının hem oyun guruplarını değiştirdik, hemde fitness aletleri ile mahalle halkına da spor yapma olanağı sağladık. Parkın zemininde de düzenleme çalışmaları yaptık” dedi.
        Yapılan ve yenilenen çocuk parklarının yalnızca ilçe merkezi ile sınırlı kalmayacağını vurgulayan Başkan Taşcı; “Köy ve Beldelerimizde ki çocuklarımızı da unutmadık. Önümüzde ki günlerde aynı hizmeti Belde ve Köylerimize de götüreceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL