ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Deplasman Takımlarının Haftası

  BEYŞEHİR-Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7’inci grupta zirve yarışı ve kümede kalma savaşı veren ekiplerin son haftalarda verdiği mücadele adeta nefesleri kesiyor.   Sürpriz sonuçların da alındığı grupta zirve zaman..

Deplasman Takımlarının Haftası

 

BEYŞEHİR-Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7’inci grupta zirve yarışı ve kümede kalma savaşı veren ekiplerin son haftalarda verdiği mücadele adeta nefesleri kesiyor.

 

Sürpriz sonuçların da alındığı grupta zirve zaman zaman el değiştiriyor. Lig mücadelesinin sürdüğü grupta 17’inci hafta da oldukça zorlu geçen müsabakalara sahne oldu. 17’inci haftada 3 deplasman takımı dış sahada galip gelmeyi başarırken,  2 maç beraberlikle sonuçlandı, 1 maçta ise evsahibi ekibin yüzü güldü.

 

17’inci haftaya dış sahada elde ettiği galibiyetlerle damgasını vuran ekipler 3 puanı hanelerine yazdırırken, haftanın en farklı galibiyetini ise Beyşehir’i 4-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran Sarayönü Belediyespor elde etti.

 

Beyşehir’i geçtiğimiz haftalarda kendi sahasında mağlup eden Ispartaspor ise bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde sürpriz bir şekilde puan cetvelinde son sırada yer alan Afyon temsilcisi İhsaniye Belediyespor’a puan kaptırdı. İki taraf da müsabaka sonunda yenişemezken 90 dakika sonunda tabelaya yansıyan skor 1-1 oldu.

 

17’inci haftada golsüz sona eren tek karşılaşma ise iki Antalya temsilcisinin karşı karşıya geldiği Manavgat Belediyespor ve Kumluca Belediyespor arasındaki maç oldu.

 

Bu arada, 17’inci haftada oynanan 6 maçta toplam 14 gol kaydedildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL