ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Doğalgaz’da Son Gün 29 Ekim

            BEYŞEHİR – Doğalgaz kampanyasının Beyşehir’in geleceğine büyük bir yatırım, kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu belirten Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı Beyşehirlilere çağrıda bulunarak “kalan süreyi..

Doğalgaz’da Son Gün 29 Ekim

            BEYŞEHİR – Doğalgaz kampanyasının Beyşehir’in geleceğine büyük bir yatırım, kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu belirten Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı Beyşehirlilere çağrıda bulunarak “kalan süreyi çok iyi değerlendirip bu konuda hemşerilerimizden daha büyük duyarlılık bekliyoruz” dedi.

            Doğalgazın daha temiz bir kentte yaşamak, mutfaklarda daha ucuz enerji kullanmak ve daha ucuza ısınmak adına bir fırsat olduğuna vurgu yapan Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı; “Beyşehir’e doğalgazın getirilmesi konusu ile ilgili olarak sivil toplum örgütleri, siyasi irade, Belediyemiz ve Milletvekillerimizin girişimleri sonucunda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Beyşehir’i doğalgaz dağıtım programına aldı. İlçe merkezimizdeki toplam elektrik abone sayımızın asgari yüzde 60’ının abone bağlantı bedelinin İl Özel İdare’nin Beyşehir Halkbank Şubesi’nde açtığı doğal gaz bağlantı hesabına 29 Ekim 2013 tarihine kadar yatırılmasını istemektedirler” dedi.

VATANDAŞIMIZ RAHAT OLSUN

 

            Kamuoyunda istenilen sayıya ulaşılamazsa paramız yanar mı acaba diye bir kaygının bulunduğunu ancak bu kaygıya gerek olmadığını belirten Taşcı; “Vatandaşlarımızın acaba istenilen sayıya ulaşılamazsa yatırdığımız parayı geri alamazıyız gibi olumsuz düşünceleri var. Hemşerilerimiz bu tür tereddütlerinden bir an önce uzaklaşması ve kalan son birkaç günde ilçemiz için el ele vererek bu büyük fırsata destek olması gerekmektedir. 29 Ekim’den sonra doğalgaz bağlanılmasını istemeyen hemşerilerimiz yatırdıkları parayı yasal faiziyle birlikte geri alabileceklerdir” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL