ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Doktorlar göreve başladı

              BEYŞEHİR – Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından devlet hizmet yükümlülüğü kurası ile Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kulak burun boğaz (kbb), göz, genel cerrahi,..

Doktorlar göreve başladı

 

            BEYŞEHİR – Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından devlet hizmet yükümlülüğü kurası ile Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kulak burun boğaz (kbb), göz, genel cerrahi, nöroloji ve beyin cerrahi hastalıkları branşlarında uzman hekim atamaları yapıldı.

            Hastaneye kulak burun boğaz uzmanı olarak Dr.Mehmet Düzlü, beyin cerrahi uzmanı olarak Dr.Serkan Kitiş, nöroloji branşında Fikriye İlay Toktaş, göz hastalıkları branşında Dr.Murat Yusuf ve genel cerrahi branşında ise Dr.Kemal Emre Telciler atandı.

            Devlet Hastanesi’ne ataması yapılan doktorlar yeni görev yerlerinde hasta kabulüne başladı.

            DOKTORLARIMIZI TANIYALIM

            Dr.Serkan Kitiş (Beyin ve sinir hastalıkları uzmanı), 1982 Burdur doğumlu, İstanbul Ünversitesi Cerrahpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi mezunu, ihtisasını Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nde tamamladı. Evli.

            Dr.Murat Yusuf (göz hastalıkları), 1979 yılında Kazakistan’ta doğdu. Hoca Ahmet Yesevi Uluslar arası Türk-Kazak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden mezun oldu. İhtisasını ise Bursa Uludağ Üniversitesi’nde tamamladı. Evli ve ikiz çocuk babası.

            Dr.Kemal Emre Telciler (genel cerrahi uzmanı), 1979’da İzmir’de doğdu. 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. Evli ve 1 çocuk babası.

            Dr.Mehmet Düzlü (kulak burun boğazı uzmanı), 1982’de Zonguldak’ta doğdu. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu, ihtisasını Gazi Üniversitesi’nde tamamladı. Evli ve 1 çocuk babası.

            Dr.Fikriye İlay Toktaş (nöroloji uzmanı), 1981 Muğla doğumlu. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi mezunu, evli ve 1 çocuk annesi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL