ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Dualarla uğurlandılar

         HÜYÜK – Hüyük Belediyesi tarafından Çanakkale’ye gezi düzenlendi. Geziye aralarında Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş’ün de bulunduğu ilçede öğrenim gören 474 öğrenci katıldı. Çanakkale Gezisi öncesi..

Dualarla uğurlandılar

         HÜYÜK – Hüyük Belediyesi tarafından Çanakkale’ye gezi düzenlendi. Geziye aralarında Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş’ün de bulunduğu ilçede öğrenim gören 474 öğrenci katıldı.

Çanakkale Gezisi öncesi kent meydanında düzenlenen uğurlama töreninde konuşan Hüyük ilçe Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, geziye kendisinin de eşlik edeceğini ifade ederek, gezi programına ilçede öğrenim gören değişik okullardan 474 öğrencinin iştirak edeceğini belirtti. 11 otobüsle yola çıkacaklarını kaydeden Akgümüş, “Geç oldu belki ama bugüne nasipmiş. Sizlerle beraber şehitlerimizle, ecdadımızla kucaklaşmaya, onlarla buluşmaya, onlara teşekkür etmeye, onların önünde boynumuzu eğmeye gidiyoruz. Biz onlara duaya gidiyoruz.”dedi.

“ÇANAKKALE GEÇİLMEZ” DENİLEN YER…

Gezi programına götürecekleri öğrencileri seçmediklerini aktaran Akgümüş, “Nasıl Çanakkale Geçilmez ise, ‘öğrenci de seçilmez’ dedik. ‘Velisi, idaresi izin veren tüm öğrencilerimizi Çanakkale’ye götüreceğiz’ dedik.Niye Çanakkele? Çünkü, ‘Çanakkale Geçilmez’ denilen yer. Hüyüklü öğrenciler, Hüyüklü torunlarla hep beraber bu topraklara gidiyoruz. Öğrencilerimiz, velilerimiz, hep beraber orada olacağız. Ecdadımıza orada dualar okuyacağız.”diye konuştu.

HÜYÜK BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR…

Hüyük İlçe Mili Eğitim Müdürü Sadık Altınışık da konuşmasında geziyi organize eden Hüyük Belediye Başkanlığına teşekkür etti. Altınışık,  “Bu milli ruhumuzun canlandığı, var olma ve yok olma mücadelesinin yapıldığı, 250 bin şehidin verildiği, her karışında binlerce şehidimizin olduğu bir toprağa gideceğiz. Çanakkale’ye gitmeyi uzun süreden beri istiyorduk. Belediye Başkanımız sağolsun, bizleri kırmadılar 474 öğrenci ile bu geziyi tertip ettiler. Kendisine milli eğitim camiamız adına teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Konuşmaların sonrasında Hüyük ilçe Müftüsü Süleyman Narol geziye katılacaklar için dua etti.  Duaların ardından öğrencileri Çanakkale Gezisi’ne götürecek  otobüs konvoyu Çanakkale iline gitmek üzere kent merkezinden ayrıldı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL