ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Dursun Ersözlü Vefat Etti

              BEYŞEHİR – Beyşehir’de 45 yıl aralıksız olarak bilfiil çiftçi odası başkanlığı yapan ve  geçtiğimiz yıl bu göreve veda eden Ziraat Odası Eski Başkanı Dursun Ersözlü vefat etti. Ersözlü’nün..

Dursun Ersözlü Vefat Etti

 

            BEYŞEHİR – Beyşehir’de 45 yıl aralıksız olarak bilfiil çiftçi odası başkanlığı yapan ve  geçtiğimiz yıl bu göreve veda eden Ziraat Odası Eski Başkanı Dursun Ersözlü vefat etti. Ersözlü’nün ani ölümü, Beyşehir’de ve çiftci camiasında üzüntü yarattı.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Ersözlü, sabah saatlerinde Beyşehir’deki ikamet ettiği evinde vefat etti. Ersözlü’nün cenazesi Beyşehir Merkez Çarşı Camii’nde kılınan öğlen namazını müteakip doğum yeri olan ilçeye bağlı Yukarı Esence Köyü’nde toprağa verildi. Cenaze törenine Beyşehir Ziraat Odası Başkanı Adem Metli, yönetim kurulu üyeleri, oda personeli, Konya’nın bazı ilçelerinin ziraat odası başkanları, yakınları ve sevenleri katıldı.

            Türkiye’de 45 yıl ile en uzun süreli olarak ziraat odası başkanlığı görevini yürüten Ersözlü, bu görevi 2011 yılının Şubat ayında oda başkanlığına seçilen Adem Metli’ye devretmişti. Ersözlü, devir teslim töreninde, “3 yılı meclis üyeliği, 45 yılı da oda başkanlığı olmak üzere 48 yıl ziraat odası yönetiminde kaldıysam bunun sırrı, hoşgörü, sabır ve tahammüldür” demişti.

            BGRT ailesi olarak, uzun yıllar Ziraat Odası Başkanı olarak bölge çiftçisine hizmet veren Dursun Ersözlü’ye Allah’tan Rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL