ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Eğitime 12 Milyonluk Yatırım

BEYŞEHİR – Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Şenol yaptığı yazılı açıklamada bulundu. Şenol açıklamasında; Mevcut İmam Hatip Lisemizin binasının günümüz şartlarına uygun olmaması ve ihtiyaçlara cevap verememesinden dolayı, ilçemize yakışır bir..

Eğitime 12 Milyonluk Yatırım

BEYŞEHİR – Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Şenol yaptığı yazılı açıklamada bulundu. Şenol açıklamasında; Mevcut İmam Hatip Lisemizin binasının günümüz şartlarına uygun olmaması ve ihtiyaçlara cevap verememesinden dolayı, ilçemize yakışır bir İmam Hatip Lisesi yapılması konusunda yapılan çalışmalar sona gelmiştir. T.C. Konya Valiliği Konya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ilçemizde 24 derslikli yeni bir Anadolu İmam Hatip Lisesi hizmet binası ve 200 kişilik öğrenci pansiyonu ihaleye çıkarılmıştır. Bu yatırımın yaklaşık maliyeti 12 milyon liradır inşallah bu yatırımla birlikte ilçemizde önemli bir eksiklik giderilmiş olacaktır.
       AK Parti İktidarımız döneminde eğitim alanında çok önemli hizmetler gerçekleştirildi. Bizler bu hizmetlerin Beyşehir’e kazandırılması hususunda elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. İnşallah Beyşehir ilçemiz eğitim şehri olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir. Eğitimcilerimiz ve öğrencilerimiz için eğitim şartlarının en iyi noktaya getirilmesi için tüm eksikleri tespit ederek, yatırımların hızlandırılması konusunda gerekli desteği vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.  Bu yatırımların ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı ve Bakan Yardımcımız Orhan Erdem olmak üzere Konya Milletvekilimiz Mustafa Akış ve Gülay Samancı’ya teşekkür ederim.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL