ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

El Emeklerini Sergilediler

         BEYŞEHİR – Beyşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gündüz, sergilenen eserlerin kursiyerlerin sadece bir bölümünün çalışmalarından oluştuğunu belirterek, bu 8 aylık dönem içerisinde 292 kurs açtıklarını dile getirdi…

El Emeklerini Sergilediler

 

       BEYŞEHİR – Beyşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gündüz, sergilenen eserlerin kursiyerlerin sadece bir bölümünün çalışmalarından oluştuğunu belirterek, bu 8 aylık dönem içerisinde 292 kurs açtıklarını dile getirdi.

Gündüz, bu kurslarda bin 892’si erkek, 3 bin 568’i kadın olmak üzere toplam 5 bin 460 kursiyere eğitim verdiklerini söyledi.

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük de halk eğitim merkezlerinin işlevinin önemine dikkat çekerken, toplumda eğitim seviyesi ne kadar yüksek olursa olsun insanlar için mutlaka bir halk eğitim kursuna katılma ihtiyacının her zaman mevcut olduğunu söyledi.

Açılışın ardından Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı folklör kursuna katılan kursiyerlerin gösterileri beğeniyle izlendi.

Beyşehir Ticaret Meslek Lisesi bahçesinde düzenlenen törene Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Özyılmaz, SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Alagöz, İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, kurum amirleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL