ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Emniyet Mensuplarına Takdir

       BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Emniyet MüdürlüğüPolis Lokali’nde düzenlenen törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, 167. kuruluş yıldönümünü kutlayan Türk Emniyet Teşkilatı’nın vatan ve vatandaşlarının birlik ve bütünlüğünü korumak,..

Emniyet Mensuplarına Takdir

 

     BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Emniyet MüdürlüğüPolis Lokali’nde düzenlenen törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, 167. kuruluş yıldönümünü kutlayan Türk Emniyet Teşkilatı’nın vatan ve vatandaşlarının birlik ve bütünlüğünü korumak, kamu düzenini sağlamak ve vatandaşların canını, malını, namusunu korumak amacıyla bugünlere kadar gelindiğinde binlerce şehit ve gazi verdiğini anımsattı. 
        Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ise, sayıları 250 bine ulaşan Türk Polis Teşkilatı’nın gününü kutladığını belirtti. Başıbüyük, devletin aslında birinci görevinin insanların en önemli değeri olan ve kendilerinin bile vazgeçme hakkına sahip olmadığı canını korumak olduğunu ifade etti. Başıbüyük, “Daha sonra malını korumaktır, kamu düzenini tesis etmektir. İşte bu kadar önemli bir görevi icra eden bir teşkilatın gününü kutluyoruz. Bugün Türk polis teşkilatı 167 yıllık süreç içerisinde sürekli kendini yenilemiş, günün gerekli olan teknolojilerine sahip olmak için büyük çaba sarfetmiş ve bunu da başarmıştır. Şu anki konumu itibariyle bizim polisimiz, dünya devletlerinde de benzer teşkilatlar içerisinde gerçekten gerek kişisel yetenekleri ile gerekse sahip oldukları teknolojik imkanları ile hakikaten parmakla gösterilecek, kendilerinden örnekler alınacak bir yapıya kavuşmuştur” dedi. 
        Günün anlam ve önemine ilişkin öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından görevde üstün başarı gösteren aralarında İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata ve Bürolar Amiri Başkomiser Sefa Mercan ile polis memurları Arif Özkan, Osman Tokmak, Alaaddin Kanat ve Nadir Deniz adlı teşkilat mensuplarına Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük tarafından takdir belgesi verildi. Ayrıca, törende Beyşehir Halk Kütüphanesi’nden düzenli olarak kitap okuyan polis memurlarına da protokol mensupları tarafından çeşitli hediyeler verildi. Lokaldeki programın ardından İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, makamında tebrikleri kabul etti

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL