ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Emniyet Müdürü Şahin Beyşehir’e Veda Etti

BEYŞEHİR – Konya İl Emniyet Müdürlüğü emrine atanan Serdar Şahin için Beyşehir Emniye Müdürlüğü’nde bir veda töreni düzenlendi.       Beyşehir İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Sefa Mercan, Şahin’e teşkilat adına..

Emniyet Müdürü Şahin Beyşehir’e Veda Etti

BEYŞEHİR – Konya İl Emniyet Müdürlüğü emrine atanan Serdar Şahin için Beyşehir Emniye Müdürlüğü’nde bir veda töreni düzenlendi.
       Beyşehir İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Sefa Mercan, Şahin’e teşkilat adına bir teşekkür plaketi verdi. Beyşehir’de kısa süreli de olsa birlikte çalıştıklarını ifade eden Mercan, “Tayininizin çıkmasına üzüldük. Buradaki gibi Konya’da da başarılı görevler diliyoruz” dedi.
       Şahin de Beyşehir’de bir aile ortamında çalıştığını belirterek, “Gerek buradaki arkadaşlarımız olsun, gerekse kurum müdürlerimiz ve halkımız güzel bir ortamda çalıştık. Tabi mecburi bir ayrılık gerçekleşiyor” dedi.
       Emniyet lokalinde de meslektaşlarına bir veda konuşması yapan Şahin, kısa süreli de olsa birlikte çalışma fırsatı bulduklarını vurgulayarak, “Tabi böyle yerlerde çalışmanın avantajı, işi bilen arkadaşlarla çalışıyorsunuz. Burada da çok rahat bir şekilde, böyle bir ortamda çalıştık. İş ortamı bakımından ve ilçe olarak benim severek çalıştığım ve çalışmayı arzu ettiğim bir yerdi” diye konuştu. Şahin, konuşmanın ardından helallik isteyerek, meslektaşlarıyla tek tek vedalaştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL