ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Emzirme Haftasında Anne Sütü Semineri

          BEYŞEHİR – Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Durmuş Ali Işıklı, Beyşehir Devlet Hastanesi’nde “1-7 Ekim Emzirme Haftası” nedeniyle düzenlenen seminerde, Beyşehir Devlet Hastanesi’nin BM Dünya Sağlık Teşkilatı’nın anne sütünün önemi hakkında Bebek dostu..

Emzirme Haftasında Anne Sütü Semineri

          BEYŞEHİR – Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Durmuş Ali Işıklı, Beyşehir Devlet Hastanesi’nde “1-7 Ekim Emzirme Haftası” nedeniyle düzenlenen seminerde, Beyşehir Devlet Hastanesi’nin BM Dünya Sağlık Teşkilatı’nın anne sütünün önemi hakkında Bebek dostu hastaneler oluşturulması kararı üzerine 10 yıldır Bebek dostu hastane olarak hizmet verdiğini belirtti.
          Her yıl anne sütünün önemini belirten seminer ve toplantılar düzenlediklerini dile getiren Işıklı, “Hastanemizde 32 haftanın üzerindeki hamile annelere ve bebeklerini emziren annelere, anne sütüyle ilgili bilgiler verilmektedir” dedi.
          Bebeklerin anne sütünden mahrum kalmaması için gerekli şartların hastanede oluşturulduğuna dikkati çeken Işıklı, anneyle çocuğunu ayırmadıklarını zaruri durumlarda ise ayrı olan çocuklara anne sütünü sağarak ulaştırdıklarını kaydetti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL