ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Erken finale, hakem engeli

              BEYŞEHİR – Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta ikinci devre dün oynanan müsabakaların ardından başlarken, Beyşehir’le Karapınar Belediyespor arasında oynanması gereken ve “ligde erken final”..

Erken finale, hakem engeli

 

            BEYŞEHİR – Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta ikinci devre dün oynanan müsabakaların ardından başlarken, Beyşehir’le Karapınar Belediyespor arasında oynanması gereken ve “ligde erken final” olarak nitelendirilen karşılaşma hakem triosu tarafından zeminin futbol oynamaya elverişli olmadığı gerekçe gösterilerek iptal edildi.
            Hakemin kararına sinirlenen Beyşehir Belediyesporlu yöneticiler; “Biz daha kötü sahalarda futbol oynadık. Müsabaka ertelenmemeli.”diye görüş belirtmelerine rağmen, hakem triosunun kararını değiştirmedi. 
            Bunun üzerine geceyi Beyşehir’de geçiren  konuk takım kafilesi Karapınar’a dönüş yaparken, büyük umutla maçın oynanmasını bekleyen ve günlerdir yaptığı hazırlık ile bu kritik maça konsantre olmaya çalışan  Beyşehirli futbolcular da soyunma odasının yolunu tuttu.

            GÖREVLİLER ÇOK UĞRAŞMIŞTI…

            Oysa, eriyen kar sularıyla kaplı 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu zeminini müsabakanın oynanması için uzun süre uğraş veren saha görevlileri, hazır hale getirmişti. İptal edilen maçın hangi gün oynanacağına ise Futbol Tertip Komitesi karar verecek. Beyşehir Belediyespor, maç yapmamasına rağmen puan cetvelinde 27 puanla liderliğini korudu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL