ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Anneler Yarıştı.

           BEYŞEHİR – Beyşehir Özel Gönül  Koleji’nde öğrenci velisi olan anneler arasında düzenlenen yarışma renkli görüntülere sahne oldu. “Anne-Çocuk Kahvaltısı” adı altında yapılan etkinliğe katılan  öğrenci velisi..

Anneler Yarıştı.

 

         BEYŞEHİR – Beyşehir Özel Gönül  Koleji’nde öğrenci velisi olan anneler arasında düzenlenen yarışma renkli görüntülere sahne oldu. “Anne-Çocuk Kahvaltısı” adı altında yapılan etkinliğe katılan  öğrenci velisi anneler PDR Uzmanı Ömer Karadere’nin konuşmacı olarak katıldığı aile eğitim seminerini de izledi. Daha sonra anneler arasında düzenlenen sandalye kapmaca, düğme dikme, balon patlatma, patates soyma, mumya yarışmaları ilginç görüntüler oluşturdu.
          Okul Müdürü Hüseyin Açıkyörük, yaptığı açıklamada, Özel Gönül Koleji olarak annelere yönelik güzel bir etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, “Annelerimizin de dinlenmeye ve eğlenmeye       herkesten çok hakkı var. Bu sayede hem okula gelmiş oluyorlar, hem de güzel bir gün geçiriyorlar. Etkinliğimize katılan velilerimizi kutluyor, organizasyonda görev alan öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL