ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Eşrefoğlu Ortaokulu Konya Birincisi oldu.

         BEYŞEHİR – İlçemiz Eşrefoğlu Ortaokulu Erkek Voleybol takımı Beden Eğitimi Öğretmeni Uğur Ahmet ÖZEN tarafından hazırlanarak 2013-2014 eğitim öğretim yılında katıldığı Türkiye Geneli düzenlenen Voleybol şampiyonasında..

Eşrefoğlu Ortaokulu Konya Birincisi oldu.

         BEYŞEHİR – İlçemiz Eşrefoğlu Ortaokulu Erkek Voleybol takımı Beden Eğitimi Öğretmeni Uğur Ahmet ÖZEN tarafından hazırlanarak 2013-2014 eğitim öğretim yılında katıldığı Türkiye Geneli düzenlenen Voleybol şampiyonasında başarıdan başarıya koşuyor.
        Önce ilçe birincisi olan Eşrefoğlu Ortaokulu Voleybol takımı, ardından Aralık ayında Seydişehir ilçesinde yapılan Konya Bölge Birincilik maçlarında Hüyük Yunus Emre Ortaokulu ve Bozkır Cumhuriyet Ortaokulu Voleybol takımlarını yenerek Bölge Birincisi oldu.
         Bu başarının ardından, Ocak ayında Konya da yapılan İl Birinciliği grup maçlarında Vali İhsan Dede İmam-Hatip Ortaokulu ve Karatay İmam-Hatip Ortaokulu takımlarını yenerek grup birincisi oldu ve finalde oynamaya hak kazandı.
         Final Maçı 16.Ocak.2014 Perşembe günü Konya Atatürk Kapalı Spor Salonunda Meram Zafer Ortaokulu ile Eşrefoğlu Ortaokulu Voleybol takımları arasında yapıldı. Takımımız finalde rakibini 21-7 ve 21-6 setlerle 2-0 yenerek Voleybolda Konya İl Birincisi olmayı başardı.
         Eşrefoğlu Ortaokulu Müdürü Adnan KARANFİL, öncelikle okul voleybol takımını özverili çalışmaları ile maçlara hazırlayan ve başarının mimarı olan Beden Eğitimi Öğretmeni Uğur Ahmet ÖZEN’e ve öğrencilerimize bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür etti. Ayrıca takımımızın maçlarına gidebilmesi için araç tahsis ederek destek veren Belediye Başkanımız İzzet TAŞÇI beye, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Halk Eğitim Müdürümüze teşekkürlerini iletti.
          Bundan sonraki hedeflerinin Mart ayında yapılacak olan Türkiye Bölge birinciliğinde de aynı başarıyı göstererek Türkiye Finallerinde Beyşehir’imizi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ve bu konuda takımlarına güvendiklerini söyledi. .

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL