ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Etkinliklerle Kutlandı

             BEYŞEHİR – Çanakkale Zaferi’nin 98.yıldönümü Tüm Türkiye’de olduğu gibi İlçemizde de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 98.yıldönümü nedeniyle Beyşehir..

Etkinliklerle Kutlandı

 

           BEYŞEHİR – Çanakkale Zaferi’nin 98.yıldönümü Tüm Türkiye’de olduğu gibi İlçemizde de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 98.yıldönümü nedeniyle Beyşehir protokolü anıt alanında bir araya geldi.
           Törene Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Özyılmaz, kurum amirleri, gaziler, şehit yakınları ve bir grup öğrenci katıldı.
           Çelenklerin konulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Vali Kemal Katıtaş Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Mevlüt Kocagüzel yaptı. 
            Bir öğrencinin okuduğu şiirin ardından anıt alanındaki törenler sona erdi. Anıt alanında Çanakkale ile ilgili fotoğraflar ve Çanakkale’de şehit düşen isimlerin yer aldığı panolar da sergilendi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL