ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Fen Lisesi’nde ‘Bilim yolu’ sergisi

           BEYŞEHİR – Fetullah Bayır Fen Lisesi öğrencilerinin açtığı serginin amacının, bilim proje yarışmalarında poster hazırlama tekniklerini öğretmek olduğu belirtildi.          Beyşehir Fetullah..

Fen Lisesi’nde ‘Bilim yolu’ sergisi

 

         BEYŞEHİR – Fetullah Bayır Fen Lisesi öğrencilerinin açtığı serginin amacının, bilim proje yarışmalarında poster hazırlama tekniklerini öğretmek olduğu belirtildi.
         Beyşehir Fetullah Bayır Fen Lisesi Müdürü Bilal Alperen, yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin, projeleri konu alan çalışmalar konularında, istekli, yetkin ve belli bir verimliliği yakalamış olmasını önemsiyoruz”dedi. Alperen, oldukça güzel bir çalışmanın ortaya çıkarıldığını belirterek, emeği geçen herkesi kutladığını ifade etti.
         Serginin koodinatörlüğünü üstlenen Fizik Öğretmeni İsmail Yapıcı ise, okulun yeni açılmış olmasına rağmen çok güzel bir çalışma ortamı olduğunu söyledi. Öğrencilerinin gayretli ve iyi çalıştıklarını, daha da çok iyi olacaklarını belirten Yapıcı, şunları kaydetti: “Bilindiği üzere günümüzde proje odaklı çalışmalar çok önemseniyor. Doğrusu da bu. Eğitim sisteminde de proje çalışmalarının önemi giderek artıyor. Biz de öğrencilerimizin bu konulara yatkın hale gelmesi adına biri dizi çalışma yapalım diye düşündük. Çok sayıda çalışmayı gündemimize almış olmakla beraber ilk adımı ‘Bilim Yolu’ adını verdiğimiz bu sergiyi açarak atmak istedik. 
         Öğrencilerimiz posterler hazırladılar. İlgi çekici konulara değindiler. Sergiyle beraber koridorlarımız bir tür ‘bilgi yolu’ özelliği de kazanmış oldu. Çalışımlarımıza destek veren okul yönetimi ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yürekten çalışarak bu güzel tabloyu ortaya çıkaran öğrencilerimi de kutluyorum.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL