ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Mommo’dan sonra Meryem

              BEYŞEHİR – Çekimlerinin bir bölümü Beyşehir’de gerçekleştirilen ‘Meryem’ adlı sinema filminin bu yıl içerisinde gösterime girmesi bekleniyor. Filmin fragmanı ise yayınlanmaya başlandı.  ..

Mommo’dan sonra Meryem

 

            BEYŞEHİR – Çekimlerinin bir bölümü Beyşehir’de gerçekleştirilen ‘Meryem’ adlı sinema filminin bu yıl içerisinde gösterime girmesi bekleniyor. Filmin fragmanı ise yayınlanmaya başlandı.
            Hüyük ilçesine bağlı Çavuş beldesinde çekimini yaptığı “Kız kardeşim Mommo’ filmiyle uluslar arası çok sayıda ödül kazanan ve bu filmle sinema dünyasında iyi bir çıkış yakalayarak adından söz ettiren Beyşehirli yönetmen Atalay Teşdiken’in senaristliğini de yaptığı son sinema filmi, bu yıl içerisinde vizyona girmeye hazırlanıyor.
            Başrolünü  ‘Recep İvedik 3’ adlı sinema  filminden tanıdık bir isim olan, son dönemde yayımlanan bazı önemli dizilerde de çeşitli karakterleri canlandıran oyuncu Zeynep Çamcı’nın üstlendiği sinema filminde,  İsmail Hacıoğlu, Mustafa Uzunyılmaz, Zerrin Sümer, Mehmet Usta, Yeliz Akkaya, Serhat Özcan, Gafur Uzuner, Eylem Tanrıver, Hande Özel Sancak, Derviş Deniz, Tamer Balkır, Celil Özü Ak gibi oyuncu kadrosu olarak yer alıyor.

Zeynep Çamcı, ‘Meryem’ rolünü canlandırırken, filmin müziğini dünyaca ünlü yapımlara müzisyen olarak imza atan Youki Yamamoto üstlendi. Taşdiken, daha önce filmle ilgili basında yer alan açıklamalarında, ‘Meryem’ adlı sinema filmi için; “Mommo, sırtımdaki yükü artırdı. Ondan daha iyi bir film yapmak için bekliyorum”demişti.

            “Meryem” filminin konusu kısaca şöyle:

            17- 18 yaşlarında, güzelliği ile tüm kasabanın ilgisini çeken Meryem’e, aynı kasabada yaşayan ve oğulları İstanbul’da çalışan bir aile talip olmuş ve 10 gün içerisinde nişan, kına gecesi ve düğün yapılmıştır. 
            Meryem ‘in Kocası Mustafa, düğünden ancak bir kaç gün önce gelmiş ve 6 gün evli kaldıktan sonra “Bir düzen kurar, seni de İstanbul’a alırım” diyerek yaşadığı şehir olan İstanbul’a dönmüştür.
            Diğer bir yazıyla filmin kısa özeti “Köylü kızı Meryem (Zeynep Çamcı) şehirli bir gençle evlenir. 
            Damat, İstanbul’da ev tutup ‘seni yanıma aldıracağım’ deyip köyden ayrılır, bir daha geri dönmez. Zeynep ne yapacağını bilemez, peşine bir de sevdalısı (İsmail Hacıoğlu) takılınca hepten çıkmaza girer.”  

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL