ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Fındık Büyüklüğünde Dolu Yağdı

DEREBUCAK – İlçe merkezinde aniden etkisini gösteren yağmur bir süre sonra yerini dolu yağışına bıraktı. Fındık büyüklüğünde dolu yağışına yolda yürürken yakalanarak zor anlar yaşayan vatandaşlar, güzergahta bulabildikleri çeşitli mekanlara sığınarak..

Fındık Büyüklüğünde Dolu Yağdı

DEREBUCAK – İlçe merkezinde aniden etkisini gösteren yağmur bir süre sonra yerini dolu yağışına bıraktı. Fındık büyüklüğünde dolu yağışına yolda yürürken yakalanarak zor anlar yaşayan vatandaşlar, güzergahta bulabildikleri çeşitli mekanlara sığınarak yağışın dinmesini bekledi.Bazı esnaflar ve elinde cep telefonu olan vatandaşlar ise, dolu yağışını görüntülemeye çalıştı, bazıları da ellerine aldığı doluların fotoğrafını çekti.
        Bu arada, iri dolu yağışı nedeniyle seyir halinde olan araçlar da olumsuz etkilendi. Araç camlarının zarar görebileceği endişesini yaşayan birçok sürücü, durup  kontağı kapatarak yolun kenarında bir süre yağışın durmasını beklerken, aracının içerisinden de dışarıya çıkamadı.
        Yaklaşık 10 dakika süren dolu yağışı nedeniyle ilçe merkezi beyaz bir görüntüye büründü.
        Dolu yağışının Derebucak ilçesinde ekili arazilere zarar verip vermediğinin bilinmediği, bu konuda ise çalışma başlatıldığı öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL