ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ziyaret maratonu

Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun’dan oluşan protokol, Seydişehir ve Derebucak ilçelerinde bazı ziyaretlerde bulundu. İlçe protokolünün ilk..

Ziyaret maratonu

Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun’dan oluşan protokol, Seydişehir ve Derebucak ilçelerinde bazı ziyaretlerde bulundu.

İlçe protokolünün ilk ziyaret durağı Seydişehir ilçesi oldu. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile Seydişehir’e atanan ilk bayan  Cumhuriyet Başsavcısı olan Duygu Başar’ı makamında ziyaret eden protokol, yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Beyşehir protokolü ardından  Derebucak İlçe Kaymakamlığı ve Derebucak Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe protokolü, Derebucak Kaymakamı Bülent Ay ile Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa’yı makamında ziyaret ederken, hayırlı olsun temennisinde bulundu ve bir süre devam eden sohbet gerçekleşti.

Ziyaretler edilen isimlere Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun tarafından günün anısına Beyşehir’e ait görseller içeren duvar saati hediye edildi.  

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL