ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Garnizon Komutanı’ndan teşekkür plaketi

           BEYŞEHİR – Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler ile Muharip Gazileri Beyşehir Temsilciliklerinin açılmasına..

Garnizon Komutanı’ndan teşekkür plaketi

           BEYŞEHİR – Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler ile Muharip Gazileri Beyşehir Temsilciliklerinin açılmasına Belediye olarak yer tahsis etmek suretiyle destek vermesinden ötürü Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’ya teşekkür ederek plaket takdim etti.
            18 Mart Şehirleri Anma Günü nedeniyle şehit aileleri, gaziler ile protokol mensuplarını bir araya gelinen Türkiye Harp Malülü, Şehit, Dul ve Yetimler ile Muharip Gazileri Beyşehir Temsilciliği’nde, Garnizon Komutanı Binbaşı Özdemir, Belediye Başkanı Taşcı’nın görev yaptığı süre içerisinde Jandarmanın görevini yapması esnasında da toplum destekli güvenlik hizmeti kapsamında Jandarma Teşkilatına önemli desteklerinin olduğunu belirterek, bu destek ve katkılarından ötürü teşekkür etti.
            Sürpriz plaket karşısında duygulandığını ifade eden Taşcı ise,”Bu sürprizi için komutanıma çok teşekkür ediyorum. Asıl benim teşekkür etmem lazım. Çünkü, 5 yıllık görev sürem içerisinde başka Kaymakamımız olmak üzere, bütün kurumlarımız ve kurum amirlerimiz, jandarma komutanımız, emniyet müdürümüz bize hizmetlerimizde daima yardımcı oldular. Ben de kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL