ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Gasp Edilen Mallar Göle atılmış

            BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, Seydişehir ilçesinde ikamet eden ve aracıyla Konya bölgesinde sağlık malzemeleri pazarlamacılığı yaparken sosyal paylaşım sitesi facebook aracılığıyla kurulan bağlantı..

Gasp Edilen Mallar Göle atılmış

 

          BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, Seydişehir ilçesinde ikamet eden ve aracıyla Konya bölgesinde sağlık malzemeleri pazarlamacılığı yaparken sosyal paylaşım sitesi facebook aracılığıyla kurulan bağlantı sonrasında tuzağa düşürülen, otomobili Beyşehir’de yüzü maskeli kişiler tarafından gasp edilen M.A.A.’ya (50) ait sağlık malzemelerinin bir kısmının Beyşehir Gölü’ne atıldığı ortaya çıktı.
         30 bin dolar değerindeki sağlık malzemelerinin göl sularına atılmış ilaç haricindeki bir kısmının güvenlik güçleri tarafından bulunmasının ardından mağdur pazarlamacı M.A.A’ya teslim edildiği öğrenildi. Jandarma’nın gasp edildikten sonra kaybolan ilaç ve diğer malların bulunması için de çalışma yürüttüğü öğrenildi.
         İnternet aracılığıyla tuzağa düşürülen mağdur M.A.A.’nın gasp olayı sonrasında Jandarmaya şikayetçi olması üzerine, gasp olayı ile ilgili olarak aralarında üniversitede öğrenim gören 1 kız öğrenci olmak üzere toplam 6 şüpheli gözaltına alınmış, savcılık sorgulamasının ardından 2’si serbest kalırken, 4 zanlı adli makamlar tarafından ‘nitelikli gasp’ suçlamasıyla tutuklanmıştı. Gasp edilen otomobil ise Beyşehir’de Beytepe Mahallesi’nde televizyon vericilerinin bulunduğu arazide terk edilmiş vaziyette bulunmuş, içerisindeki çalıntı sağlık malzemeleri ile dizüstü bilgisayarın olmadığı belirlenmişti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL