ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Halı sahada futbol heyecanı başladı

         BEYŞEHİR – Dumanlı, Selki ve Sadıkhacı Kültür ve Yardımlaşma Dernekleri tarafından müşterek olarak düzenlenen turnuvanın açılış töreninde konuşan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, centilmence geçen bir turnuva..

Halı sahada futbol heyecanı başladı

 

       BEYŞEHİR – Dumanlı, Selki ve Sadıkhacı Kültür ve Yardımlaşma Dernekleri tarafından müşterek olarak düzenlenen turnuvanın açılış töreninde konuşan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, centilmence geçen bir turnuva olması dileğinde bulundu. Sporun, sıhhatin, beden ve ruhun zinde olması, insanların üretime yönelmesi, kendini koruması, kardeşliğin hakim olması, sevgi ve saygının insanlar arasında tesis edilmesi olduğunu vurgulayan Başıbüyük, “Burada inşallah turnuva boyunca gençlerimiz bu anlayış ve bu felsefeyle aktivitelerini yapacaklar, futbollarını oynayacaklar, mutluluk ve kardeşlik içerisinde yeneni tebrik edip, yenilenin halini hatırını sorup birbirleriyle kucaklaşarak bu yeşil sahalardan ayrılacaklardır. Bu turnuvanın bu anlamda gençlerimize sağlık, sıhhat, başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum”dedi.

Konuşmaların ardından 10 takımın şampiyonluk için çekiştiği turnuva başladı. Günün oynanan ilk maçlarında Kurucuova Doğuş, Uyar Elektrik Aktaş’ı 7-4, Ercan Duymuş Elektrik ise Vays’ı 9-4 mağlup etti. Cumartesi Günü oynanan maçlarda Beyşehir Endüstri Meslek 13- Gökçimenspor 5, Seher Lokantası 10 – Hedef Acil 9 Pazar Günü oynanan maçlarda ise Gizem Sigorta 9- Balıklı makina 7, Uyar Elektrik 9 – Gökçimenspor 7 olarak sonuçlandı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL