ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Hasta ziyaretleri yapıyorlar

              BEYŞEHİR – Göl Feneri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Takavcı, yaptığı açıklamada, Cuma günleri Cuma namazından çıktıktan sonra yönetim kurulu üyeleri olarak ilçede yaşayan..

Hasta ziyaretleri yapıyorlar

 

            BEYŞEHİR – Göl Feneri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Takavcı, yaptığı açıklamada, Cuma günleri Cuma namazından çıktıktan sonra yönetim kurulu üyeleri olarak ilçede yaşayan hastaları ziyaret ettiklerini söyledi.
         Hasta ziyaretlerine sadece yönetim kurulu üyeleri değil, ilçede faaliyet gösteren diğer sivil toplum örgütü kuruluşu temsilcileri ile üniversite öğrencileri ve toplumun her kesiminden kişileri de dahil ederek katılımı genişlettiklerini belirten Takavcı, “Beyşehir Göl Feneri Derneği olarak aşevimiz vasıtasıyla evlerine sıcak aş hizmeti götürdüğümüz özürlü, bakıma muhtaç insanlarımızı aynı zamanda yaptığımız ziyaretlerle de yalnız bırakmak istemiyoruz.  Bu insanlarımıza sadece sıcak yemek verilmesini yeterli görmüyor ve bu esnada ilgiye, şefkate, sohbete de ihtiyaçları bulunduğunu göz önünde bulundurarak kaldıkları mekanlarını ziyaret ediyoruz. Ellerini öpüyor, hal hatır sorup daha yakın ilişkiler kurarak dert  ve sorunlarına da ortak olmaya çalışıyoruz. Yani sadece aş, yemek anlamında değil, bu insanlarımızı sevgi, ilgi ve manevi anlamda da doyurmak istiyoruz. Böyle bir proje başlattık ilçemizde. İnşallah başarıya ulaşak.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL