ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Hayvan üreticilerine müracaat kolaylığı

BEYŞEHİR-Beyşehir İlçe Tarım Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, besilik hayvan desteklemesi başvurularının üreticiler tarafından bir dilekçe ile şahsen Kırmızı Et Üreticileri ve Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliklerine yapılması gerekirken, hayvan..

Hayvan üreticilerine müracaat kolaylığı

BEYŞEHİR-Beyşehir İlçe Tarım Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, besilik hayvan desteklemesi başvurularının üreticiler tarafından bir dilekçe ile şahsen Kırmızı Et Üreticileri ve Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliklerine yapılması gerekirken, hayvan üreticilerinin ilçeden il merkezine gidip gelmesinin zor ve masraflı olabileceği değerlendirilerek işlemlerinin kolaylaştırılması amacıyla yeni bir uygulama hayata geçirildi.

Uygulamaya göre, Konya Kırmızı Et Üreticileri ve Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliklerinden Beyşehir’e gelen yetkililer, Beyşehir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde müracaatları kabul etmeye başladı.

Üreticiler, tarım teşkilatında yetkililerle bir araya gelerek destekleme ödemelerinden istifade edebilmek için başvuruda bulunabiliyor. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL