ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Huğlu TOKİ Konutlarının İnşaat Çalışmaları Başladı

BEYŞEHİR – Özaltun yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi olarak yaptıkları girişim üzerine Huğlu Mahallesi’nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından çalışma başlatıldığını söyledi. Bu kapsamda, av tüfeği üretiminin önemli merkezi olan..

Huğlu TOKİ Konutlarının İnşaat Çalışmaları Başladı

BEYŞEHİR – Özaltun yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi olarak yaptıkları girişim üzerine Huğlu Mahallesi’nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından çalışma başlatıldığını söyledi. Bu kapsamda, av tüfeği üretiminin önemli merkezi olan yerleşim birimine 99 konutun yapımı için toplu konut projesi hazırlandığını hatırlatan Özaltun, geçtiğimiz günlerde ise ihale sürecinin tamamlandığını söyledi.

Beyşehir’de 2.etap TOKİ konutlarını inşa eden firmanın ihale kapsamında Huğlu’daki işi de yüklendiğini vurgulayan Özaltun, ardından inşaat çalışmalarının başladığını söyledi. İnşaat alanında bir iş makinesinin temel çukuru için ilk kazmayı vurarak çalışmaları başlatarak toplu konutların yapımı için mesai yürütmeye başladığını aktaran Özaltun, şu bilgileri verdi:

“Huğlu Mahallemizde 99 konutun yanısıra, 1 adet 2 dükkanlı ticaret alanları ile altyapı ve çevre düzenleme işini de yürütecek olan ihaleyi üstlenen firmamız, inşallah çalışmaları kısa zamanda tamamlayarak Huğlumuzun uzun yıllardır hayali olan toplu konutları hak sahibi olan vatandaşlarımıza teslim edecektir. Huğlu mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Huğlu’da toplu konut projesinin hayata geçirilmesinde başta AK Parti Konya Milletvekilimiz Mehmet Babaoğlu ve TOKİ Başkanımız M.Ergün Turan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.İnşallah ilçemize bağlı talep gelen diğer mahallelerimizde de yeni toplu konutlar üretilebilmesi için Beyşehir Belediyesi olarak girişim ve çalışmalarımız sürüyor.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL