ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

İnternetteki Listeler Gerçeği Yansıtmamaktadır

            AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun parti il binasında düzenlediği basın toplantısında yerel seçim süreciyle ilgili açıklamalar da bulundu.             Sorgun yaptığı açıklamada “2014 yılı..

İnternetteki Listeler Gerçeği Yansıtmamaktadır

            AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun parti il binasında düzenlediği basın toplantısında yerel seçim süreciyle ilgili açıklamalar da bulundu.

            Sorgun yaptığı açıklamada “2014 yılı baba bir yıl demiştik yerel seçimler için bizde bunun için seçim çalışmalarına hızlı başladık. Partimize rekor sayıda başvuruda bulunuldu. Çok sayıda aday olunca biz de yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. İlçelerde ve teşkilatımızda oluşturduğumuz komisyonlarla ilçe ilçe bütün aday adaylarımız kendilerini tanıttılar. Genel merkezimiz ve il teşkilatı olarak bir çok kere anketler yaptık. Teşkilatımızın hazırladığı 80 soru ilçe teşkilatlarına dağıtılarak isabetli bir seçim stratejisi belirlenmeye çalışıldı”.

            İnternetteki Listeler Gerçeği Yansıtmamaktadır

            İl başkanı Sorgun aday değerlendirmelerine sona yaklaşıldığını belirterek “Konya için şu anda bir açıklama söz konusu değil… Ancak sosyal medyada son 1 aydır sürekli listeler yayınlanıyor. Bu saat itibariyle söylenecek herşey spekülatif durumdadır. Teşkilatımızdan resmen açıklanmadıkça hiçbir bilgi gerçeği yansıtmayacaktır. Bu saat itibariyle herhangi bir aday açıklaması söz konusu değildir. Ancak Türkçe’de ‘eli kulağında’ diye bir deyim var. Şu an için bunu söyleyebiliriz” şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL