ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Konyalı’ya iki ödül birden

  BEYŞEHİR- Beyşehir Fotoğraf Kulübü (BEYFOT) Başkanı Seyit Konyalı, “Uluslar arası Mizah-Gülmece-Gülen Yüzler” isimli fotoğraf yarışmasında iki ayrı eseriyle 2’nci ve 3’üncülük dereceleri elde etti.Beyşehir Devlet Hastanesi’nde görevli bir başka..

Konyalı’ya iki ödül birden

 

BEYŞEHİR- Beyşehir Fotoğraf Kulübü (BEYFOT) Başkanı Seyit Konyalı, “Uluslar arası Mizah-Gülmece-Gülen Yüzler” isimli fotoğraf yarışmasında iki ayrı eseriyle 2’nci ve 3’üncülük dereceleri elde etti.Beyşehir Devlet Hastanesi’nde görevli bir başka fotoğraf sanatçısı Dr.Gökalp Bilici ise Akşehir Belediyesi özel ödülünün sahibi oldu.

Akşehir Belediyesi ile Sille Sanat Sarayı tarafından düzenlenen “Uluslararası Mizah-Gülmece-Gülen Yüzler” isimli fotoğraf yarışması sonuçlandı.
53. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında gerçekleştirilen “Sille Sanat Sarayı Fotomaratonu” ile bu yıl ilki düzenlenen “Uluslar arası Mizah-Gülmece-Gülen Yüzler” isimli fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
“Uluslar arası Mizah-Gülmece-Gülen Yüzler” isimli fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul ile Fotoğraf Sanatçısı Reha Bilir verdi.

1. Emre Soytürk (İstanbul),

2. Seyit Konyalı (Konya),

3. Seyit Konyalı.

Akşehir Belediyesi Özel Ödülü:

Gökalp Bilici (Konya).

Sille Sanat Sarayı Özel Ödülü:

Celal Erdem (İzmir).

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL