ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Çanakkale Ve Bursa Gezisi

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Normal Tablo”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:#0400;..

Çanakkale Ve Bursa Gezisi

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normal Tablo”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

BEYŞEHİR-Beyşehir Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BEYSİAD) ilk gezisini Çanakkale ve Bursa’ya düzenledi. Geziye Beyşehirli işadamları ve ailelerinden oluşan 30 kişi katıldı.
        Çanakkale gezisi, her metre karesine binlerce askerin şehit düştüğü Çanakkale şehitliği gezilerek başladı. Daha sonra Çanakkale panoraması izlendi  ve Çanakkale müzesi gezildi. Gezinin ikinci gününde Bursa’nın tarihi ve turistlik yerlerini ziyaret eden kafile, Osmanlı Devleti dönemi tarihi eserlerini görme fırsatı buldu. Ulu Camii, Yeşil Camii, Osman Gazi ve Orhan Gazi türbeleri sırasıyla ziyaret edildi.
        BEYSİAD Başkanı Atila Almaz gezi ile ilgili değerlendirmesinde, “İlk gezimizi vatanımızın parçalanmaması için yarım milyon insanımızın şehit düştüğü Çanakkale’ye ve her yeri tarih kokan Bursa’ya gerçekleştirdik. Gezi, işadamlarımızın ve ailelerimizin tarihi duygularının pekişmesine, mili ve manevi değerlerine dört elle sahip çıkmalarına katkı sağladığını düşünüyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL