ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Mağaralar tanıtıldı

  DEREBUCAK-Derebucak ilçesinde yer alan mağaraların fizyolojik oluşumu, özellikleri ve bölge turizmi bakımından önemi hakkında bilgi semineri düzenlendi. Derebucak Kaymakamlığı, Derebucak İlçe ve Çamlık Belde Belediye Başkanlıkları’nın ortak çalışmasıyla hazırlandıktan..

Mağaralar tanıtıldı

 

DEREBUCAK-Derebucak ilçesinde yer alan mağaraların fizyolojik oluşumu, özellikleri ve bölge turizmi bakımından önemi hakkında bilgi semineri düzenlendi.

Derebucak Kaymakamlığı, Derebucak İlçe ve Çamlık Belde Belediye Başkanlıkları’nın ortak çalışmasıyla hazırlandıktan sonra Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen “Derebucak-Çamlık Mağaraları Altyapı Düzenlemesi” projesi kapsamında Merkez Çarşı Camii toplantı salonunda düzenlenen seminere Kaymakam Oktay Ateş, İlçe Belediye Başkanı Bahattin Özdemir, Çamlık Belediye Başkanı Ali Özdemir, kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Seminerde yörede yer alan mağaraların fizyolojik oluşumu, özellikleri, önemi ve proje kapsamında mağaralara giden mevcut yolda yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Seminerde, bu yolların ulaşım kalitesinin artırılması ile birlikte bölge turizmine sağlayacağı katkılar değerlendirildi. Seminer sonunda, proje kapsamında hazırlanan ve yerel halkı bilgilendirmek amacıyla bastırılan broşürler katılımcılara ve vatandaşlara dağıtıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL