ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Matematik Yarışması’nda üçüncü oldu

            BEYŞEHİR – Alanya Özel Ufuk Lisesi’nin düzenlediği Ufuk Matematik Yarışması’na (UMATYA) katılan 450 kişi arasından dereceye giren 50 kişi ödüllendirildi.          ..

Matematik Yarışması’nda üçüncü oldu

 

          BEYŞEHİR – Alanya Özel Ufuk Lisesi’nin düzenlediği Ufuk Matematik Yarışması’na (UMATYA) katılan 450 kişi arasından dereceye giren 50 kişi ödüllendirildi.
          Özel Ufuk İlköğretim Okulu konferans salonunda düzenlenen ödül törenine saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. 15 çevre ilçenin 50 okulundan toplam 450 ilköğretim okulu öğrencisinin katıldığı sınavda Fethiye Özel Şahit Fethibey Koleji’nden Hüsna Küçüksoku birinci olurken, Serik Özel Kaynak Koleji Öğrencisi Berkay Kozan ikinci, Beyşehir Özel Gönül Koleji’nden Dilara Ordukaya üçüncü oldu. Birinciye yarım altın, altın madalya, başarı belgesi ve sinevizyon, ikinciye çeyrek altın, altın madalya, başarı belgesi ve sinevizyon ödülleri takdim edilirken, üçüncü olana da çeyrek altın, altın madalya, başarı belgesi ve sminevizyon takdim edildi. 
          Yarışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Özel Ufuk Fen ve Matematik Anadolu Lisesi Müdürü Lütfü Tunç, “Amacımız evrensel bir dil olan matematiği sevdirmek ve öğrenciler arasında kaynaşma ve tanışma ortamı oluşturmaktır.” dedi.
           Ufuk Eğitim kurumları UMATYA Genel Koordinatörü İbrahim Yağız, yarışmaya katılımın çok güzel olduğunu dile getirdi. Yağız, yarışmada heyecanın zirvede olduğunu ve çok güzel dostlukların kurulduğunu kaydetti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL