ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Mazot hırsızları güvenlik kamerasına yakalandı

    BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri, Beyşehir’de son bir yıl içerisinde değişik tarihlerde ilçeye bağlı bazı yerleşim birimlerinde yaşanan çeşitli hırsızlık olaylarının faillerinin..

Mazot hırsızları güvenlik kamerasına yakalandı

 

 

BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri, Beyşehir’de son bir yıl içerisinde değişik tarihlerde ilçeye bağlı bazı yerleşim birimlerinde yaşanan çeşitli hırsızlık olaylarının faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.
       Son olarak Beyşehir’e bağlı bir belde belediyesi ile bir resmi kuruma ait park halindeki resmi araçların depolarından yaklaşık 500 litre mazot çalındığı ihbarını alan Jandarma Asayiş Timleri, olayla ilgili güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri mercek altına aldı. Kamera görüntülerinde, belde belediyesinin araç parkına gece karanlığından yararlanarak gelen hırsızların resmi araçların deposundan gece yarısı hortumla çekilmek suretiyle çaldıkları mazotu bidonlara doldurarak geldikleri otomobilin bağajına yükledikleri, ayrılırken de fark edilmemek için farları söndürmek suretiyle yollarına devam etmeleri dikkat çekiyor.
       Jandarma ekipleri güvenlik kamera görüntülerini inceledikten sonra, ilçeye bağlı bazı köy ve kasabalarda bulunan ahırlardan büyükbaş hayvan ve bakkal dükkanlarından ise sigara çaldıkları iddiasıyla birbirleriyle bağlantısı olduğundan şüphelenilen 5 kişiyi yakaladı.
     Gözaltına alınan şüpheliler, yapılan sorgulamalarında üzerlerine atılı olan hırsızlık suçlamasını kabul etmedi.
     Beyşehir Adliyesi’ne ‘hırsızlık’ suçlamasıyla sevk edilen 5 şüpheliden İ. B. (46) çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. 4 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL