ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Ormanlık Alanlarda Yol Seferberliği

              BEYŞEHİR – Konya Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü, yaklaşan kış dönemi öncesinde ormanlık alanlardaki yol yapım çalışmalarına hız verdi. Beyşehir Orman İşletme Müdürü Şambaz..

Ormanlık Alanlarda Yol Seferberliği

 

            BEYŞEHİR – Konya Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü, yaklaşan kış dönemi öncesinde ormanlık alanlardaki yol yapım çalışmalarına hız verdi. Beyşehir Orman İşletme Müdürü Şambaz Arık, işletme müdürlüğünün 2012 yılı yol yapım programı kapsamında 11 kilometrelik bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Beyşehir merkez ve Yeşildağ Orman Şeflikleri mıntıkasındaki orman yolu yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten Arık, “Bu yollardan Kızıldağ ve Yeşildağ şeflikleri bölgesinde bulunan toplam 7 kilometrelik yolun ihalesi yapılmış olup, Yeşildağ şefliği kısmındaki 2+3’lük bölümü bitirilmiştir. Kızıldağ Şefliği bölümündeki çalışmaların ise 3 bin 100 metrelik kısmı tamamlanmış ve bu yolda da kalan bölümlerde çalışmalar devam etmektedir” dedi.
            Arık, ayrıca, Beyşehir Merkez Şefliği mıntıkasında ek program dahilinde yürütülen 4 kilometrelik yol yapım çalışmalarının ise orman teşkilatının iş makineleri ile gerçekleştirildiğini, bu bölümde de 3 bin 100 metrelik kısmın tamamlandığını ifade etti, kalan bölümlerde ise çalışmaların sürdüğünü vurguladı. Arık,12 Ekim itibariyle 11 kilometrelik yol yapım çalışmasının 8 bin 500 metrelik bölümünün tamamlandığını, geriye kalan 2 bin 500 metrelik kısımda ise çalışmaların devam ettiğini, yıl sonuna kadar faaliyetlerin tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL